Reserveren, prijzen en voorwaarden

Bovenstaande bedragen zijn exclusief € 150,-borg en de kosten van de eindschoonmaak van de bungalow ad € 50,-.

 

Het hoogseizoen in 2022 loopt van 9 juli t/m 27augustus. Het halfseizoen loopt van 30 april t/m 9 juli  en van 27 augustus tot en met 24 september. Het laagseizoen loopt van 27 september 2022 tot eind 2022.

 

Wij zijn als verhuurder verplicht u een taxe de sejour (toeristenbelasting)in rekening te brengen en af te dragen aan de gemeente. Voor 2022 bedraagt de taxe de sejour 1,65 per persoon per dag. Personen onder de 18 hoeven geen taxe te betalen. De taxe wordt verrekend met de gestorte borg.

 

De prijs voor het laagseizoen is o.a afhankelijk van de duur van het verblijf. De kosten van elektriciteit worden separaat in rekening gebracht. De maximale huurtermijn bedraagt 3 maanden.

 

A. Reservering en betaling

 

1. Uw reserveringsopdracht kan per E-mail, per brief of per telefoon aan mij worden doorgegeven. Na reservering ontvangt u van mij binnen een week een schriftelijke bevestiging van de reservering. Er kunnen slechts rechten aan de reservering worden ontleend nadat het volledig verschuldigde bedrag door mij is ontvangen.

2. De aanbetaling bedraagt 40% van de totale huursom. Het bedrag dient binnen één week na ontvangst van onze bevestiging door mij te zijn ontvangen. Indien de huurder zijn betalingsverplichtingen niet nakomt ben ik gerechtigd de betreffende reservering te annuleren. De huurder blijft echter gehouden aan zijn betalingsverplichting.

3. Het restant van de huursom plus de kosten van de eindschoonmaak € 50,- en de borgsom van € 150,- dienen uiterlijk 8 weken voor aanvang van de huurperiode in mijn bezit te zijn. Bij reserveringen binnen 8 weken voor aanvang van een huurperiode dient het totaal verschuldigde bedrag (inclusief de kosten van de eindschoonmaak plus de borg) direct te worden voldaan.

4. De borgsom wordt na afloop van het verblijf, na controle van de bungalow op uw rekening teruggestort. Eventueel nog te betalen bedragen worden met de borg verrekend.

5. Voor het gebruik van de wasgelegenheid wordt per keer € 5,- in rekening gebracht. Gebruik van de droger kost € 5,-.

6. Ik raad u aan zelf te zorgen voor een annuleringsverzekering.

 

B. Het verblijf

 

1. De bungalows worden per week verhuurd. De aankomst is zaterdag tussen 16 en 21 uur. Het vertrek is op zaterdag vóór 10 uur ‘s ochtends. In het laagseizoen zijn afwijkende huurperiodes en aankomstdagen mogelijk.

2. De huurder aanvaardt de verplichting de bungalow, de meubels en andere losse of vaste voorwerpen in en om het huis in dezelfde staat achter te laten als waarin hij ze bij aankomst heeft aangetroffen. De huurder zal alle door zijn toedoen gebroken of vernielde voorwerpen, meubels, etc. in en om de bungalow vervangen of betalen.

3. De huurder kan zelf zorgen voor het beddengoed, handdoeken, etc., maar kan het ook bij mij huren. Huurprijzen worden op aanvraag toegestuurd. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. De afmetingen van de bedden zijn 140x200 en 90x200.

4. Verblijf van andere personen dan de huurders is, zonder voorafgaande goedkeuring, niet toegestaan.

 

C. Huisregels

 

1. Barbecueën met houtskool is niet toegestaan. Er is een elektrische grilplaat aanwezig.

2. Huisdieren zijn in de bungalows niet toegestaan.

3. Het plaatsen van caravans, campers of tenten op het terrein is niet toegestaan.

4. Roken in de bungalows is niet toegestaan.

5. Gebruik van radio of televisie alleen in de bungalow.

6. Gebruik van het zwembad is:

· op eigen risico

· alleen toegestaan voor huurders

· alleen toegestaan tussen 8 uur ‘s ochtends en 9 uur ‘s avonds

· In het zwembad en op het terras rond het zwembad is glaswerk niet toegestaan

Ton Stikkelorum

Villa Les Eucalyptus

Chemin de L’Eraude 110

83340 Le Thoronet

Frankrijk

Telefoon: 0033494738019

Mobiel: 0033677274788

E-mail ton.stikkelorum@les-eucalyptus.nl

Reserveren kunt u  per e-mail: Ton.Stikkelorum@Les-Eucalyptus.nl , per brief of per telefoon,  onder vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoon, e-mailadres en de gewenste huurperiode.

Binnen één week ontvangt u een bevestiging van uw reservering. Na ontvangst van deze bevestiging, dient u binnen één week 40% van de huursom over te maken. Bij reserveringen binnen 8 weken voor aanvang van een huurperiode dient het totaal verschuldigde bedrag (inclusief de borg en kosten van de eindschoonmaak) direct te worden voldaan. Na ontvangst van dit bedrag is uw reservering pas definitief.

De bungalows worden in het hoog– en het middenseizoen per week verhuurd. De huurperiode loopt van zaterdag  tot zaterdag. In het laagseizoen kan, in overleg, alleen voor langere periodes worden gehuurd.

Verhuurprijzen 2022 per week (in Euro’s)

Bungalow

Aantal pers.

Hoogseizoen

Halfseizoen

Laagseizoen*

1

4

€ 925,-

 € 650,-

Verhuur per maand

2

4

 € 925,-

 € 650,-

Verhuur per maand