Wij verhuren

 

Het aangename klimaat in de zomer en in de winter maakt deze streek erg attractief. In de winterperiode loopt de temperatuur niet zelden op tot een graad of twintig. De nachten zijn in de winter koud. Het gemiddeld aantal uren zon ligt hier op 2800 per jaar, terwijl dit in Nederland op minder dan 1500 uur per jaar ligt. De mimosa staat in februari al in volle bloei. Vanwege het aantrekkelijke klimaat zijn de plaatsen als St. Tropez, Cannes, Monaco  en Nice van oudsher populaire winterverblijfplaatsen. In het najaar zijn er b.v. wijnfeesten, kastanjefeesten, fête de Citron in  Menton. Uiteraard Kerst en Oud en Nieuw op een terras in de zon. In Februari Fête de Mimosa en het carnaval van Nice. Met het weer en de activiteiten die worden georganiseerd zit u dus goed aan de Côte d’Azur. Er zijn ook uitgebreide mogelijkheden om u sportief gezien uit te leven, zoals golfen (keuze uit maar liefst 13 golfbanen zie onze speciale pagina over golfen) , fietsen (in de buurt of langs de kust), wandelen (b.v. de smokkelaarroute langs de kust bij St. Tropez). Terwijl er mensen in de winter in Nice op het strand liggen wordt er op een uur rijden geskied in het wintersportgebied Isola 2000. Vanuit Le Thoronet is het twee uur rijden naar Isola 2000 of het gebied rond Valberg.

 

Er zijn een aantal punten die het extra aantrekkelijk maken om één van onze bungalows als uitvalbasis te nemen. Allereerst zijn de bungalows uitermate geschikt voor de winterperiode. Ze zijn goed geïsoleerd, elke kamer inclusief de badkamer is voorzien van een elektrische radiator. In één van de bungalows is zelfs een openhaard aanwezig. Daarnaast zijn de bungalows compleet ingericht (zie de beschrijving van de bungalows).

Een groot voordeel van Le Thoronet als uitvalsbasis is de gunstige ligging t.o.v. de snelwegen. Zo kunt u snel uw doel bereiken bij het maken van uitstapjes. U kunt de vliegvelden van Nice, Marseille en Toulon  binnen een uur bereiken voor b.v. een bezoekje aan Nederland.

 

De prijs in het naseizoen is afhankelijk van de duur van het verblijf. De kosten van het electra-verbruik worden separaat in rekening gebracht.

 

Bel voor reserveringen of nadere informatie 0033494738019 of mail naar Ton.Stikkelorum@les-eucalyptus.nl

Winterverblijf